Vrij trainen

Fysio Vitalis biedt u in Puttershoek de mogelijkheid om vrij te trainen in ons ruime en modern ingericht Bewegingscentrum. Met de Ergofit en Air Dynamic apparatuur kunt u door middel van het Point System precies bijhouden wat u elke week aan beweging doet. Elke vorm van bewegen wordt in tijd en intensiteit omgerekend naar Fitpunten. Als u het voorgestelde aantal Fitpunten per week haalt, gaat het systeem er van uit dat uw conditie vooruit gaat. U kunt zowel kracht trainen als uithoudingsvermogen (cardio).

Ook is het mogelijk om vrij te trainen met de Flexchair, een balansstoel voor rugspiertraining. De apparatuur voor krachttraining werkt op lucht, waardoor de instelling per kilogram in te stellen is. U heeft geen last van klappende gewichten meer.

U kunt dagelijks komen trainen als u dat wilt, gemiddeld komen de meeste trainers 2-3x per week en hierbij wordt al een goed resultaat bereikt. Wij maken een afspraak met u over de vrije trainingstijden in verband met de vaste tijden die wij gereserveerd hebben voor speciale trainingsgroepen.

U kunt zich aanmelden via het contactformulier Wij nemen contact met u op voor een intake.

Samen met u gaan we uw wensen en doelstellingen doorspreken, dit kan zijn:

  • Langer fit blijven
  • Conditie verbeteren
  • Spierkracht verbeteren
  • Hulp bij gewichtscontrole of vermindering.

Deze gegevens vormen het uitgangspunt voor uw training. Door regelmatig te meten weet u of u vooruit gaat.

In Puttershoek traint u met behulp van een smartcard en een hartslagmeter. U schaft eenmalig een chipkaart en een persoonlijke elastische band voor de hartslagmeter aan.

Prijzen:
Smartcard: € 7,50 incl. BTW
Borstband voor de hartslagmeter: € 17,50 incl. BTW