Vrij trainen

Fysio Vitalis biedt u in Puttershoek de mogelijkheid om vrij te trainen in ons ruime en modern ingericht Bewegingscentrum. Met de Ergofit en Air Dynamic apparatuur kunt u door middel van het Point System precies bijhouden wat u elke week aan beweging doet. Elke vorm van bewegen wordt in tijd en intensiteit omgerekend naar Fitpunten. Als u het voorgestelde aantal Fitpunten per week haalt, gaat het systeem er van uit dat uw conditie vooruit gaat. U kunt zowel kracht trainen als uithoudingsvermogen (cardio).

De apparatuur voor krachttraining werkt op lucht, waardoor de instelling per kilogram in te stellen is. U heeft geen last van klappende gewichten meer.

U kunt op iedere dag van de week een afspraak maken. Momenteel kunt u zich maximaal 2x per week inschrijven voor een training. Via het programma Virtuagym kunt u het rooster benaderen.

U kunt zich aanmelden via het contactformulier Wij maken een Virtuagym account aan en nemen contact met u op voor een intake gesprek.

Samen met u gaan we uw wensen en doelstellingen doorspreken, dit kan zijn:

  • Langer fit blijven
  • Conditie verbeteren
  • Spierkracht verbeteren
  • Hulp bij gewichtscontrole of vermindering.

Deze gegevens vormen het uitgangspunt voor uw training. Door regelmatig te meten weet u of u vooruit gaat.

In Puttershoek traint u met behulp van een smartcard en een hartslagmeter. U schaft eenmalig een chipkaart en een persoonlijke elastische band voor de hartslagmeter aan.