Virtuagym

Iedereen die lid wordt van ons bewegingscentrum krijgt automatisch een Virtuagym account. U ontvangt hiervoor een activatie e-mail op het e-mailadres dat u bij ons heeft opgegeven.

Wat is Virtuagym?

Wanneer u de activatie-mail heeft geopend en een account heeft aangemaakt, kunt u (wanneer u bent ingelogd) terecht in onze eigen Fysio Vitalis community. Hier plaatsen wij het laatste nieuws van ons bewegingscentrum. Daarnaast kunt u via Virtuagym een training reserveren. Virtuagym is bovendien perfect geschikt om uw trainingsoefeningen en voortgang in bij te houden. Nog een andere optie is om lid te worden van allerlei groepen, waarin mensen trainingstips uitwisselen. Kortom, Virtuagym biedt een fijne ondersteuning bij een gezonde levensstijl.

U kunt Virtuagym gebruiken in zowel uw webbrowser, op uw tablet of telefoon. Voor de laatste twee moet u de app “Virtuagym” downloaden. Deze vindt u in de App Stores.

Portal
https://fysiovitalis.virtuagym.com

Google Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=digifit.virtuagym.client.android

App Store:
https://apps.apple.com/nl/app/virtuagym-fitness/id808207399

Credits

Het systeem werkt met credits. Stel, u heeft een abonnement voor 2 keer per week. Dan krijgt u van het systeem 2 credits per week en kunt u zich die week voor 2 trainingen aanmelden. Wanneer u zich voor een training aanmeldt gaat daar 1 credit vanaf. Wanneer u zich op tijd voor een training afmeldt, krijgt u 1 credit terug.

Onderstaande is pas mogelijk nadat wij een account voor u hebben aangemaakt. U kunt op dit moment nog niet zelf een account aanmaken. Neem voor het aanmaken van een account contact met ons op.

Hoe meldt u zich aan voor een training?

Nadat er een account is aangemaakt, logt u in en gaat u naar “Rooster”. U kunt meerdere trainingen per keer boeken. (maximaal 4 weken van tevoren)

Hoe meldt u zich af voor een training?

Wilt u zich voor een training afmelden? Dit werkt hetzelfde als aanmelden! U hoeft dus géén bericht in de community te plaatsen of ons te bellen. Meld u af binnen de app (minimaal 48 uur van tevoren) en u krijgt direct een credit terug, die u kunt gebruiken voor een andere training in dezelfde week.

Heeft u vragen over hoe u Virtuagym kunt gebruiken? U kunt een kijkje nemen in de online help-omgeving van Virtuagym. Komt u er niet uit, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen en dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.