E-Health

Physitrack,  onderdeel van onze werkwijze

Wij maken gebruik van het online coachingsprogramma Physitrack en de bijbehorende PhysiApp. Dit is een beveiligde verbinding, waarmee wij jou kunnen begeleiden vanuit huis.

Onze patiënten hebben toegang tot de PhysiApp, waardoor je een eigen omgeving hebt.

Hierin zie je jouw behandelplan en oefeningen, waarmee je thuis aan de slag kunt. Door het gebruik van de PhysiApp kunnen wij volgen of je je huiswerkoefeningen doet en wat jouw voortgang is.

Waarom zijn onze patiënten hier zo tevreden over?

Het komt wel eens voor, dat je de oefeningen van je consult bent vergeten of dat er ineens vragen te binnen schieten. Normaal gesproken wacht je dan tot je volgende consult. Dit zien wij als een verloren week.

Door het gebruik van PhysiApp hebben onze patiënten hier geen last meer van.

Al jouw huiswerkoefeningen zijn met een voorlichting terug te vinden in de PhysiApp. Door de instructievideo’s kun je precies zien hoe je de oefening moet uitvoeren.

Ook bevat de PhysiApp een chatfunctie, waardoor je de mogelijkheid hebt om eerder jouw vragen aan ons te stellen. Wij proberen om binnen 48 uur jou te voorzien van een antwoord.

Behandeling op afstand

Het kan zijn dat jouw klacht goed te behandelen is op afstand. In overleg besluiten we om over te gaan op een online consult met de PhysiApp. De online behandeling staat gelijk aan een reguliere behandeling en wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Met het gebruik van de PhysiApp kunnen we met de video-verbinding samen in gesprek gaan, de oefeningen bekijken en jou hierin begeleiden.

Hoe werkt een online consult?
Download hier het Pdf-bestand voor uitleg.

 

 

 

 

Downloaden

Inloggen