PHYSTRAC behandeling (Carpaal tunnel syndroom)

Vanaf 3 september ook in Puttershoek!

Fysio Vitalis helpt patiënten zonder operatie met succes van hun carpaal tunnel syndroom klachten af.

Wat is het Carpaal tunnel syndroom?
Carpaal tunnel syndroom is een beknelling van de middelste handzenuw (nervus medianus) vlak boven het polsgewricht. Deze zenuw loopt van de onderarm naar de handen en kan bekneld raken als gevolg van een zwelling in de carpaal tunnel, de ‘buis’ in je pols waar alle pezen en zenuwen doorheen lopen. De carpaal tunnel kan geïrriteerd raken en opzwellen door overbelasting van de hand, polsletsel, of wanneer het lichaam vocht vasthoudt, bijvoorbeeld als gevolg van zwangerschap of ziekte.

Wat zijn de symptomen?
Veel voorkomende symptomen van Carpaal tunnel syndroom zijn tintelende, branderige, slapende, gevoelloze of stijve vingers of hand, (naar armen en schouders uitstralende) pijn en krachtsverlies in de hand. De klachten kunnen verergeren bij bepaalde activiteiten. Ook ervaren veel patiënten ’s nachts meer pijn, waardoor zij slecht slapen. Carpaal tunnel syndroom kan erg pijnlijk en afmattend zijn.

phystrac apparaat

Wie krijgt Carpaal tunnel syndroom?
Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 5 procent (!) van de Nederlandse bevolking lijdt aan Carpaal tunnel syndroom. De aandoening komt vaker voor bij (zwangere) vrouwen en onder beroepsgroepen die veel repeterende bewegingen maken met hun handen. Bekende risicogroepen zijn computergebruikers, lopende bandwerkers, kappers, slagers, betonvlechters en kassières.

Phystrac behandeling

Heb ik Carpaal tunnel syndroom?
Maar liefst 5 procent van de bevolking ervaart dagelijks pijn als gevolg van Carpaal tunnel syndroom. Dit zijn veel voorkomende symptomen.
Heb jij Carpaal tunnel syndroom? Laat je dan snel behandelen, want hoe eerder je er bij bent, hoe groter de kans op herstel

Behandeling met Phystrac werkt!
De afgelopen jaren is onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van de behandeling van Carpaal tunnel syndroom met het Phystrac-tractieapparaat. Wat blijkt? Behandeling met Phystrac is veel effectiever dan een operatie! En fysiotherapie wordt ook nog eens vergoed door veel verzekeraars.

Link naar het onderzoek

Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Puttershoek e.o. Vanaf 3 september! 078-6765184 of via het contactformulier.
Rotterdam: 010-4232699 (TIGRA Rotterdam) of via rotterdam@TIGRA.nl

Kijk voor alle informatie op http://www.phystrac.com