Nieuws

Opening bewegingscentrum

Vanaf 6 juli openen wij de deur van ons bewegingscentrum voor ‘vrij trainen’. Ook het bewegen in groepen is weer toegestaan. Uiteraard met inachtneming van de bekende RIVM maatregelen. (o.a. 1,5 meter afstand) Lees snel verder voor meer informatie!

Veranderingen in het bewegingscentrum

Tijdens de sluiting hebben er een aantal wijzigingen plaatsgevonden. Zo hebben wij de ruimte anders ingedeeld en is er nu meer open ruimte voor oefentherapie. Het aantal apparaten is hetzelfde gebleven. Wij hebben de inlogterminal van het pasjes systeem aangepast en in de komende weken zullen er kluisjes worden geplaatst om uw spullen in op te bergen tijdens de training. In het kader van de Corona maatregelen is er een looproute en kunt u op diverse plaatsen de apparatuur en uw handen desinfecteren. Ook maken wij u met een belsignaal er op attent dat het tijd is om af te ronden zodat de volgende groep kan starten met de training.

Sporten op basis van reservering

Vanaf 6 juli is het noodzakelijk om uw training te reserveren. Wij maken gebruik van het programma Virtuagym. Virtuagym is een online programma voor ledenadministratie, planning, coaching, voedingsadvies, oefeningen en nog veel meer. We zullen de komende maanden steeds meer mogelijkheden beschikbaar stellen. Voorlopig beginnen we met de ledenadministratie en de planningstool. Op deze manier kunt u veilig en verantwoord bij ons sporten. Voorlopig hanteren wij een maximum van 3 “vrije trainers” per uur. Daarnaast is het mogelijk dat er 2 medewerkers en 2 patiënten in de zaal aanwezig zijn. Volgens de richtlijnen van onze beroepsgroep (KNGF) mogen er maximaal 10 personen tegelijkertijd aanwezig zijn in onze oefenzaal. Wij kiezen voor een lager aantal omdat er anders problemen kunnen ontstaan met het houden van 1,5 meter afstand bij het in- en uitlopen van de praktijk.

U kunt een aantal afspraken vooruit boeken. Iedere afspraak kost 1 credit. Credits kunt u kopen in de webshop of ontvangt u automatisch bij uw abonnement.

Lees meer op deze pagina over het gebruik van Virtuagym bij Fysio Vitalis

Wat zijn de mogelijkheden vanaf 6 juli 2020?

Naast het bekende 2x per week (maand) abonnement kunt u vanaf heden ook kiezen voor een 1x per week (maand) abonnement. Op termijn zullen we ook andere varianten introduceren, bijvoorbeeld een rittenkaart. De opzegtermijn van het abonnement blijft 1 kalendermaand.

Tarieven:

1x per week (maand) abonnement € 28,50 per maand incl. BTW
2x per week (maand) abonnement € 38,50 per maand incl. BTW

Hoe kan ik mij (opnieuw) aanmelden?

Tot 6 juli kunt u zich per e-mail of per telefoon aanmelden. Daarna kan dit via onze nieuwe webshop. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven wat uw naam is, wat uw debiteurnummer is (indien bekend), uw e-mailadres en welk abonnement u wilt. Wij zorgen dat er een account voor u wordt aangemaakt.

Per e-mail: administratie@fysiovitalis.nl
Per telefoon: 078-6765184

NB: Omdat het momenteel erg druk is in de praktijk geven wij de voorkeur aan een bericht per e-mail.

Zodra wij een account hebben aangemaakt, ontvangt u een activatie e-mail. (na 1 juli)

Aanvullende voorwaarden:

  • U bent zelf verantwoordelijk voor het houden van 1,5 meter afstand tot een andere bezoekers en onze medewerkers;
  • U heeft op meerdere plaatsen de mogelijkheid om uw handen te desinfecteren;
  • U dient zelf de apparatuur te desinfecteren na afloop van het gebruik;
  • U dient een eigen handdoek mee te nemen en zelf zorg te dragen voor een flesje water;
  • Tijdens de Corona maatregelen is de beschikbare trainingstijd iets korter i.v.m. het wisselen van de groepen;
  • De kleedruimten zijn afgesloten. U kunt deze niet gebruiken om uzelf om te kleden. Kom in makkelijk zittende kleding of sportkleding (incl. schoeisel);
  • Zonder reservering kunt u niet komen trainen;
  • Verlaat de praktijk zo snel mogelijk na uw gereserveerde afspraak.

Wilt u toch uw lidmaatschap opzeggen?

Wij vinden het oprecht jammer dat u het lidmaatschap wilt opzeggen. Omdat het voor bijna iedereen een lastige periode is kan dit de hele maand juni en juli kosteloos. Vanaf 1 augustus hanteren wij de reguliere opzegtermijn. Dit aanbod geldt alleen voor lidmaatschappen die voor de Corona maatregelen zijn afgesloten. Bij nieuwe lidmaatschappen geldt de opzegtermijn van 1 kalendermaand. U kunt een bericht sturen naar administratie@fysiovitalis.nl onder vermelding van uw naam, debiteurnummer en eventueel de opzegreden.